Azijn : een oud voedingsmiddel

Industriele azijn of appel- en wijnazijn

Er is een wereld van verschil tussen industriele azijn en appel- of wijnazijn.
Dit zijn eerder natuurprodukten gemaakt van respectivelijk appels en de "droesem" van rode wijn.
Ze zijn rijk aan organische stoffen en voegen waardevolle elementen toe aan je dagelijkse voeding.

Het grote azijnboek van Emily Thacker

In de oudheid al raadde men een dagelijkse dosis appelazijn aan om de eetlust onder controle te houden en de gezondheid te bevorderen. De gevreesde Samoeraï geloofden in de bovennatuurlijke kracht van azijn en zwoeren bij een speciaal azijntonicum om zich sterk en machtig te voelen.
Weldra kan u dit tonicum zelf maken!
In het ‘ Grote Azijnboek ‘ publiceert Emily Thacker 308 gezonde recepten en natuurlijke remedies die makkelijk zelf te bereiden zijn.
Als je dit leest sla je geen dag meer over om ergens een scheutje azijn aan toe te voegen.

Het nut van Appel Cider Azijn.

Juglen Zwaan met Wouter de Jong over Appelazijn