Leef Langer Gezond door Enzymes

Wat zijn enzymen?

Enzymen zijn eiwitten die door alle levende organismen worden geproduceerd.
De biologische processen die in alle levende organismen voorkomen zijn chemische reacties, en de meeste daarvan worden geregeld door enzymen. Zonder enzymen zouden veel van deze reacties niet in een merkbaar tempo verlopen.
Enzymen katalyseren alle aspecten van het metabolisme.
Dit omvat de vertering van voedsel, waarbij grote voedingsmoleculen (zoals eiwitten, koolhydraten en vetten) worden afgebroken tot kleinere moleculen.
Daardoor wordt ons voeding tot voedsel voor ons lichaam

Pepsine, trypsine en chymotrypsine

De drie belangrijkste proteolytische enzymen die van nature in uw spijsverteringsstelsel worden geproduceerd, zijn pepsine, trypsine en chymotrypsine. Deze enzymen breken voedingseiwitten zoals vlees, eieren en vis af in kleinere fragmenten die aminozuren worden genoemd. Deze kunnen dan goed worden opgenomen en verteerd.

Daarnaast zijn er ook Fybrine opruimende enzymes : Nattokinase , Serrapetase en Lumbrokinase

Nattokinase Serrapetase of Lumbrokinase